Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 5 minute pe jos față de plajă. Hotelul Roman a fost construit pe un sit arheologic bine conservat, la 400 de metri de plaja cu steag albastru Faros din Paphos. Acesta are decor deosebit, facilităti spa si un bar-restaurant langă piscină.

Hotelul Roman este situat central, la 1 km de portul Paphos. In apropiere se găsesc magazine, baruri si restaurante, iar autobuzul către plaja Coral Bay are statie la 60 de metri de hotel. Kings Avenue Mall se află chiar vizavi de Roman Boutique Hotel.

Toate camerele Hotelului Roman sunt decorate cu scene din mitologia greacă. Acestea oferă aer conditionat, mini-frigider si balcon.

Mesele de mic dejun tip bufet si cină sunt servite in interiorul hotelului sau in aer liber. Hotelul organizează frecvent spectacole folclorice traditionale si muzică live.

Centrul spa oferă multe tratamente curative si infrumusetare, saună si sală de sport. De asemenea, hotelul are o piscină pentru copii si un meniu pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie