Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel boutique are o ambianță perfectă pentru clienții care apreciază ambianța plină de stil și se află la Kalamaki.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje și un spațiu cu televizor. Clienții pot naviga pe internet folosind conexiunea Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Chicineta este echipată cu un minifrigider. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu un duș există un uscător de păr și halate de baie.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale resortului. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante cuprinde un restaurant și un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Se poate opta pentru mic dejun.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie