Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

T HOUSE SIBIU


Descriere

Casa T este situată în centrul vechi al Sibiului. Casa a fost construită în jurul anilor 1820 și restaurată complet în 2019.

Oferim cazare în unități de studio și unități de apartament care pot fi rezervate separat sau împreună.

Unitățile T House sunt dotate fiecare cu o baie individuală și au o chicinetă echipată cu frigider, plită electrică, prăjitor de pâine, ceainic, espresso crups nescafe și AC. Se oferă prosoape și articole de toaletă.

Este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

T House oferă oaspeților cafea gratuită!

Casa T este o clădire cu o istorie de peste două secole. Clădirea păstrează arhitectura specifică a Sibiului și este una dintre puținele care au supraviețuit în zona parțial distrusă de dictatorul Nicolae Ceaușescu între 1987 și 1989.

Casa T era programată pentru demolare în ianuarie 1990, adică în luna imediat următoare decembrie 1989, când comuniștii au căzut de la putere în România, în timpul celei mai sângeroase revoluții europene din timpurile moderne.

Odată cu victoria oamenilor asupra dictaturii, a fost salvată de la distrugerea iminentă și casa T, dar și din alte clădiri din zonă.

Casa T a fost complet renovată în 2019. Din punct de vedere arhitectural și de design, combină elemente din epoca sa cu confort și detalii moderne. În acest fel, la casa T veți avea o ședere relaxantă într-o clădire care combină perfect istoria și tradiția cu avantajele ultimelor tehnologii. Casa T este construită pentru a fi eficientă din punct de vedere energetic, fiecare unitate este echipată cu termostate care pot fi reglate independent, dar și cu un sistem electric care se închide automat la ieșirea oaspeților.

Casa T este situată ideal, la mai puțin de 10 minute de Piața Mare și Piața Mică. În acest fel, răspunde perfect celor care vor să stea aproape de centru, dar să nu fie deranjați de aglomerația de acolo. La 5 minute de casa T este cel mai nou și mai modern centru inaugurat în această parte a mall-ului festivalului România - Promenada, dar și gara, stația de autobuz și stațiile de taxi din Sibiu.

La o sută de metri de casa T există o parcare publică de mare capacitate, care este gratuită, dar și un magazin non-stop. În caz de urgență, o farmacie non-stop este deschisă 24/24 la mai puțin de 10 minute de mers pe jos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie