Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rose Bay Hotel

Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Bucurandu-se de o locatie linistită, la doar 50 de metri de plaja Kamari, Hotelul Rose Bay oferă o zonă de piscină si lounge cu TV prin satelit, precum si acces gratuit la internet wireless in zonele publice si mic dejun tip bufet.

Camerele sunt spatioase si au aer conditionat si frigider care va păstra băuturile reci. Hotelul pune la dispozitie o piscină minunată in aer liber si facilităti de tenis de masă. Oaspetii isi pot consuma energia in centrul de fitness de la Rose Bay. Barul de la piscină oferă băuturi, intr-o atmosferă relaxată.

Inainte de a se plimba de-a lungul plajei Kamari, oaspetii pot savura preparate culinare delicioase din bucătăria mediteraneană la restaurantul Hotelului Rose Bay. Pe plajă se găsesc si numeroase baruri si taverne, la doar cativa pasi de hotel, care vor satisface toate gusturile.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie