Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


LOCALIZARE: chiar pe plaja fina de nisip din Nessebar.


CAPACITATE: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai 98 de camere luminoase si frumos decorate.

FACILITATI HOTEL:
Oaspetii pot participa la activitati gandite pentru toate tipurile de varsta, animatie si entertainment pentru copii, dar si la o varietate de spectacole de seara, pentru toate gusturile.MPM Arsena are restaurant si terasa in aer liber, locuri perfecte pentru a savura diverse preparate gustoase. Pentru a se racori, turistii pot servi diverse bauturi atat la barul din lobby, cat si la barul de la piscina, unde se servesc si gustari de trei ori pe zi. Pentru a fi tot timpul in contact cu cei dragi, familie, prieteni sau relatii business, conexiunea wireless este gratuita in zona receptiei.

Pentru confortul turistilor, hotelul MPM Arsena este dotat cu piscina exterioara cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele. Cei ce doresc sa se mentina in forma si sa se simta bine pe perioada vacantei au la dispozitie sala de fitness, sauna si baia de aburi. Mai mult, centrul spa al hotelului este locul ideal pentru relaxare si tratamente corporale si de infrumusetare. Este disponibila si o parcare pentru clientii hotelului, gratuita, in limita locurilor disponibile.Hotelul MPM Arsena 4* cuprinde doua cladiri separate, conectate printr-un pasaj din interiorul terasei. Toate camerele din cele doua cladiri vor fi redecorate pentru sezonul vara 2018.
Surpriza de bun venit: Oaspetii vor primi la sosire un mic cadou (ex: prajiturele), la receptie sau in camera.

FACILITATI CAMERE: conexiune wireless, TV, mini bar, sofa extensibila, mocheta in camera, uscator de par, aer conditionat, apa minerala (zilnic).
Cladirea principala este formata din camere cu paturi twin cu o capacitate pentru 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti, cu exceptia cazurilor in care pot fi cazati 3 adulti si 1 copil, cu o notificare in prealabil ca 1 adult va trebui sa imparta patul suplimentar cu copilul.
Fiecare cladire are si camere tip suite, in care pot fi cazati pana la 4 adulti si camerele promo in care pot fi cazati pana la 3 adulti.


Food and Beverage
Restaurantul principal are si terasa in aer liber si pune la dispozitia oaspetilor o varietate de delicii culinare, preparate de chefi de elita.
07.30 -10.00 Mic dejun bufet bauturi calde, bauturi soft, apa si o varietate de sucuri
12.30 - 14.30 Pranz bufet, apa, sucuri, bauturi soft, bere draft, vin si o selectie de bauturi alcoolice ale brandurilor locale sau de import
18.00-21.00 Cina bufet, apa, sucuri, bauturi soft, bere draft, vin si o selectie de bauturi alcoolice ale brandurilor locale sau de import
*Dress code pentru pranz si cina: smart casual.

Pool Bar gustari
10.00 - 12.00 si 16.00 -18.00 pizza, sandwichuri, inghetata, dulciuri

Pool Bar & Beach stall - bauturi Ultra All Inclusive
10.00 - 18.00 bauturi calde, bauturi soft, bere draft, vin si o selectie de bauturi alcoolice ale brandurilor locale sau de import
Lantul MPM Hotels isi rezerva dreptul asupra modificarilor programului, in orice moment.

Lobby bar bauturi Ultra All Inclusive
10.00 - 23.00 bauturi calde, bauturi soft, cocktailuri si o selectie de bauturi alcoolice ale brandurilor locale sau de import

Sport si entertainment
Echipa profesionista de animatie asigura o experienta de neuitat pentru oaspetii hotelului MPM Arsena.

Club animatie copii
10.00 -12.30 si 15.00 -18.00 deschis 6 zile/saptamana pentru copii cu varste intre 4 si 12 ani; mini discoteca seara la orele 20.00.

Entertainment si activitati sport pentru adulti
10.00 - 12.30 si 15.00-18.00, 6 zile/saptamana; aerobic, gimnastica in apa, pilates, darts, competitii, sport, jocuri, dansuri etc.

Umbrele si sezlonguri la plaja gratuite: o umbrela si doua sezlonguri per camera

Alte facilitati ale hotelului MPM Arsena:- Piscina exterioara cu sectiune pentru copii, intre orele 08.00 - 18.00.
-Piscina interioara
- Umbrele si sezlonguri gratuite la piscina si terasa
- Sala de fitness, sauna, baie de aburi - gratuite
- Conexiune wireless gratuita
- Scena de entertainment
- Parcare (contra cost, in limita locurilor disponibile)
- Tratamente de infrumusetare si corporale (contra cost)
- Seif (contra cost)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie