Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă este amplasat pe o stradă principală, la aproximativ 700 de m de centrul localității Gerakini. La magazine, baruri și restaurante se poate ajunge in cam 700 de m.

Dotări

Clienții se vor simți ca acasă in cele 21 de camere, personalul prietenos stă la dispoziție la recepția din zona de primire. Clienților aparthotelului le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și o zonă pentru fumători. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Un șemineu creează atmosferă plăcută. Există de asemenea și magazine. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Camerele sunt amenajate cu o sufragerie, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și o pardoseală incălzită ce poate fi ajustată individual contribuie la o atmosferă agreabilă. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Există dormitoare separate. Contra cost poate fi pus la dispoziție un pat suplimentar. Datorită unui frigider, unui aragaz, unui aparat pentru cafea/ceai și unei mașini de spălat vase, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. Clienții au parte de mai mult confort și datorită mașinii de spălat. In plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Pe terasă insorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, volei de plajă, baschet, o sală de fitness și tenis de masă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători dispune de scaune inalte pentru copii. Aparthotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. La mic dejun clienții se servesc de la bufetul bogat. Diverse mancăruri à la carte pot fi alese la pranz și cină.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie