Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul localității Nea Kallikratia, la nu mai mult de 50 de metri de plaja cu nisip. Cel mai apropiat aeroport este Thessaloniki (SKG), distanța este de aproximativ 35 de km.

Dotări

Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 4 etaje cu un lift și 41 de camere de nefumători. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de room-service, de un serviciu de apel de trezire, de un serviciu de spălătorie și curățătorie și de o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune este disponibil WiFi. Unitatea de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea hotelului.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. Paturile suplimentare sau paturile pentru copii sunt disponibile pentru cei mici contra cost. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, un radio și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un spa, o saună, un hamam, un salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și un solariu. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant pentru nefumători, o sală de mese, o sală pentru micul dejun și o cafenea. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un mic dejun, un prânz și o cină stau la dispoziție pentru toate poftele.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie