Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul localității Kriopigi, la cam 500 de m de plaja cu nisip și pietriș. Cel mai apropiat aeroport este Thessaloniki (SKG) și se află la aproximativ 90 de km.

Dotări

La recepția deschisă 24 de ore din zona de primire, înainte ca clienții să-și ia în primire camerele, li se urează „Bine ați venit“: ei pot alege din 59 de camere. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o garderobă, un seif, un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

În camere există o zonă de living și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. În chicinetă se află un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Șezlongurile și umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu volei de plajă, scufundări subacvatice, tenis de masă și biliard. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Zilnic sunt servite un mic dejun continental de la bufet și un bufet variat de seară.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie