Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul spa pentru turiști de la plajă, turiști activi și turiști care fac sport, vacanțieri de la club, familii, celibatari și cei îndrăgostiți de natură, se află la câteva secunde de plaja cu nisip a hotelului, chiar în afara Uranopolisului, până în centrul localității sunt cam 7 km. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun se află chiar în fața ușii.

Dotări

În anul 2022 satul de vacanță a fost modernizat. Clienților le stau la dispoziție 243 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire și un serviciu de spălătorie. Pentru bicicliști sunt disponibile locuri de parcare pentru biciclete gratuit. În spațiul pentru afaceri stau la dispoziție un fax, un proiector, un flipchart/markere și un copiator. Cei ce doresc să lucreze pot apela la serviciile de secretariat. O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat (gratuit) și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. Balconul sau terasa sunt incluse în dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au un pat dublu. La cerere pot fi puse la dispoziție paturi gratuite pentru copii. Contra cost, clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare într-un seif. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În băi sunt disponibile un uscător de păr și halate de baie pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole.

Sport/divertisment

Piscina gratuit cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj (contra cost) îi vor aduce în cea mai bună dispoziție pe cei ce iubesc apa. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse în club garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, volei de plajă, volei și jogging. O sală de fitness și tenis de masă fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam și terapii prin masaj. Ofertanți terți oferă un spa, o baie de aburi și un hamam. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment (gratuit). Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un lobby bar. Clienții sunt așteptați în unul din cele 2 restaurante (nefumători, bufet, aer condiționat și scaun înalt pentru copii). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Clubul oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase în timpul unor reprezentații de gătit. Mărci internaționale sunt disponibile contra cost, de asemenea există băuturi nealcoolice și băuturi alcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie