Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Mer Resort & Spa - Adults Only

Descriere

Situat in Georgioupolis, la 2,1 km de plaja Peristeras, La Mer Resort & Spa - Adults Only pune la dispoziție cazare cu un restaurant, parcare privată gratuită, o piscină in aer liber și un centru de fitness. De asemenea, există un lounge comun, un bar și o grădină. Proprietatea asigură o piscină interioară, WiFi gratuit in toate zonele și recepție deschisă nonstop.

Camerele includ aer condiționat, birou, fierbător, frigider, minibar, seif, TV cu ecran plat, balcon și baie privată cu duș. Toate amerele de la La Mer Resort & Spa - Adults Only sunt dotate cu lenjerie de pat si prosoape.

La proprietate este servit un mic dejun tip bufet sau american.

La Mer Resort & Spa - Adults Only pune la dispoziție diferite facilități de wellness, inclusiv un centru spa și o saună. La proprietate este disponibil un serviciu de inchiriere de biciclete și masini, iar zona este populară pentru drumeții și ciclism.

La Mer Resort & Spa - Adults Only are și un centru de afaceri, iar oaspeții pot citi ziarele sau pot utiliza facilitățile de fax și fotocopiere de la La Mer Resort & Spa - Adults Only.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Chania, situat la 26 km de La Mer Resort & Spa - Adults Only. Proprietatea furnizează un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie