Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astera Bansko Apartment Complex Spa


Descriere

LOCALIZARE: Hotel Astera ( ex Tamplier 4* ) este situat la 200 m de skilift, langa soseaua de centura a statiunii.
IMPORTANT: Cina Festiva Revelion este OBLIGATORIE si inclusa in tarifele din sistem!

IMPORTANT: Hotelul dispune de 2 cladiri: cea veche si cea noua, fara conexiune interioara. Aqua park-ul este localizat in cladirea noua a hotelului iar cazarea in cele 2 cladiri se face in functie de disponbilitatea de la momentul check-inului! Unele apartamente NU au conexiune interioara catre restaurant, Spa si receptie.

FACILITATI CAMERE: Hotelul Astera Bansko and Spa dispune de 113 camere spatuoase si confortabile cu vedere panoramica la muntii Pirin constand in 93 de camere duble si 21 de apartamente ( cu unul si 2 dormitoare ). Camerele duble au circa 18 mp, dispun de 2 paturi twin sau 1 pat dublu, mini bar, TV prin cablu, telefon, incalzire centralizata si seif, acces la internet ( contra cost ). Apartamentele dispun in plus fata de camere duble de: living separat cu canapea, bucatarie, semineu.

FACILITATI HOTEL: aer conditionat, receptie 24 ore, restaurant cu mancaruri tradionale si internatioanale, room service, sala de conferinta, business lobby, parcare subterana(45 locuri), centru SPA , piscina interioara, camera copiilor, Internet.

GRATUIT: acces la aqua park, sauna, baie turceasca ( hammam), acces la piscina interioara, fitness, parcare, internet in zonele publice ale hotelului, depozit pt echipamentul de ski.

SERVICII CONTRA COST: masaj, tratamente si proceduri SPA, bowling, mese de tennis, echipament de ski, sali de conferinta,acces la internet in camere, seif la receptie, spalatorie si curatatorie, exchange.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie