Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akti Beach Village Resort


Descriere

Situat la malul mării in Paphos, acest complex de familie oferă apartamente luminoase in mijlocul unor grădini amenajate pe litoralul Mediteranei. Kariadis Spa oferă baie de aburi, saună si masaje cu pietre.

Apartamentele de la Akti Beach au un balcon sau un patio cu vedere la copacii si plantele aromatice ale complexului. Spatiile de cazare ample au mobilier din lemn, chicinetă si o masă mică.

Cele 2 piscine in aer liber cu apă dulce au sezlonguri pe terasa pavată cu piatră si sunt inconjurate de palmieri inalti. Oaspetii pot face miscare la sala de sport, pot juca tenis pe terenul iluminat sau se pot relaxa pe plaja privată cu pietris.

Restaurantul Filoxeni serveste un bufet amplu de mic dejun cu produse locale, precum si meniuri tematice seara. Barul de la piscină serveste mese usoare pe tot parcursul zilei si cocktailuri după cină, iar la Serina Cocktail Bar se oferă divertisment de noapte.

Centrul orasului Paphos este la aproximativ 4 km de Akti Beach Hotel & Village Resort, iar Aeroportul din Paphos este la aproximativ 11,5 km. La cerere, se oferă un autobuz de transfer spre centrul orasului Paphos si spre zona turistică a portului, cu 2 plecări pe zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie