Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandros Hotel Corfu


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află în Perama (Gastouri, Corfu) la cca 5 minute de plaja cu pietre, în centrul localității Perama (Gastouri, Corfu), la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 8 km. Stațiile mijloacelor locale de transport în comun (autobuz) se găsesc direct lângă locul de cazare.

Dotări

Cele 95 de camere sunt împărțite pe 4 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este disponibilă la orice oră și oferă flexibilitate în ce privește serviciile de check-in/check-out. Hotelul cu aer condiționat dispune de un seif și de o zonă pentru fumători. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele au un pat dublu. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un frigider și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, locul de cazare mai oferă, pe lângă tenis de masă și un joc de darts, și biliard contra cost. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții sunt răsfățați din punct de vedere culinar în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice, ci și gustări. Un mic dejun continental de la bufet motivează dimineața la trezit. Dimineața și seara clienții se servesc la bufet. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.