Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Graal se bucură de o locatie incantătoare, la doar 100 de metri de centrul orasului Ravello si oferă vedere spectaculoasă la Golful Salerno. La plajă se poate ajunge in 20 minute de mers pe jos.

Locatia linistită si panoramică a Hotelului Graal este ideală pentru un sejur de relaxare pe Coasta Amalfi. Oaspeții pot inota in piscina in aer liber a hotelului sau pot savura o băutură pe terasă. Sunt disponibile sezlonguri si umbrele de soare.

Hotelul Graal oferă o varietate de tipuri de camere, de la camere standard dotate cu TV prin satelit si balcon mobilat, pană la suite prevăzute cu vedere impresionantă si cadă cu hidromasaj.

De la Hotelul Graal se poate explora cu usurintă orasul Ravello, precum si orase frumoase, aflate in apropiere, pe coastă. Hotelul poate fi accesat foarte usor cu masina si oferă parcare. In plus, in apropiere puteti găsi o statie de autobuz.

Hotel Graal are un lounge, un bar american si 2 restaurante, deschise pe tot parcursul verii si de Crăciun. Restaurantul principal are vedere frumoasă la tărm si oferă o atmosferă elegantă si meniuri zilnice variate. Al Ristoro del Moro este un restaurant mai mic mic, care serveste pranzul si cina pe terasă, in lunile de vară.

Pentru sejururi de minim 5 nopti se pot aplica reduceri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie